Portada / Hologram Teen amor pels vuitanta amb Valley Nights (2022)

@HologramTeen Gènere: #synthpop #songoftheday

Hologram Teen - Valley Nights

Hologram Teen (també coneguda  com Morgane Lhote) amb seu a Los Angeles, presenta viaa Ransom Note Records un tercer àlbum titulat “Day-Glo Chaos”. Una carta d’amor musical desvergonyidament nostàlgica a la dècada de 1980.

Oferint una barreja de cordes cinematogràfiques, pop francès dels anys 80, bandes sonores de videojocs, un toc de Drum and Bass i veus de vocoder, aquest àlbum sembla viure en un arcade vintage.

Inspirat en la vida de LA, els videojocs d’època. L’experimentació musical alimentada amb cafè, les parts del teclat barroc, la “Trans” de Neil Young i la cultura pop francesa dels anys 80. Hologram Teen va trobar elements que van contribuir a la creació de “Day-Glo Chaos”, però això és no tot.

La base de l’àlbum va ser un so de sintetitzador que l’artista va crear per a la cançó “Dalston Wizardzz” en la seva anterior sortida de R$N “Pizza Conspiracy”. A Morgane li agradava l’aire lliure i l’ambient de banda sonora i volia construir una col·lecció de cançons al seu voltant. Cançons amb aquells coixinets de corda com a punt de partida i eix vertebrador de totes les cançons noves de “Day-Glo Chaos”. El que va començar com a temes més cinematogràfics es van convertir ràpidament en cançons pop dels anys 80 cinètiques i optimistes.

El primer senzill, Valley Nights (Burnin’), és una oda sintètica als anys 80 i evoca la història d’amor d’ Hologram Teen amb la seva base a Los Angeles i conduint per la ciutat de nit. De sobte és l’any 1983. Condueixes un DMC DeLorean per un túnel brillant mentre la necessitat de beure una cervesa freda envaeix els teus pensaments. ‘Valley Nights (Burnin’)’ està sonant a la ràdio i això és tot el que vols escoltar ara mateix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.