Gènere: #indiepop #rockalternatiu #cançodeldia

Disq - Cujo Kiddies

Disq és una banda de Wisconsin que originàriament es va formar entre el guitarrista Isaac DeBroux-Slone i la baixista Raina Bock. Planegen nou àlbum, el segon, previst pel 7 d’octubre del 2022, titulat “Desperately Imagining Someplace Quiet” on se sumen els guitarristes Logan Severson i Shannon Conor.

Una banda sorprenent i complicada de classificar, ho és més si escoltem l’avançament Cujo Kiddies. Una pista pop, funk que trota solemne i magnètica. Intuïm que amb el seu nou disc, Disq prenen una postura valenta contra la temptació de la complaença.

Més enllà del soroll estan les arestes.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

NEU! - Fink - Weissensee Previous post Tribut al 50 aniversari de NEU!
Sorry - Let the Lights On Next post Sorry ens canta a l’amor amb el senzill Let the Lights On (2022)