@GabeGurnsey Gènere: #synth #dance #electro #cançodeldia

Gabe Gurnsey - Hey Diablo

Gabe Gurnsey, amb seu a Manchester, comparteix un nou senzill, Hey Diablo, extret del seu proper llarga durada. El nou àlbum es titularà “Diablo”, i està previst es publiqui el 9 de setembre a través de Phantasy Records.

Segons Gabe “Hey Diablo es tracta de sortir de la teva zona de confort i confiar en el teu instint per experimentar una eufòria total. Deixar anar qüestionar-ho tot i només experimentar. Aquesta va ser la cançó final escrita per al meu àlbum Diablo i, per a mi, captura realment de què tracta l’àlbum”.

Descobrirem una pista ensucrada de neó i sintetitzadors amb aires que apuntaven a les pistes dels vuitanta.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Big Joanie - In My Arms Previous post Big Joanie ens avança el senzill In My Arms (2022)
The Umlauts - Another Fact Next post Top setembre 2022