@KatyJPearsonnn Gènere: #alternativerock #songoftheday

El passat mes d’abril vam descobrir per aquí la Katy J Pearson. Ens avançava un senzill de l’àlbum “Sound of the Morning”. El disc ja el tenim des del 8 de juliol via Heavenly Recordings.

És un àlbum que pivota al voltant de la seva meravellosa veu, els més vells de per aquí apreciaran la semblança amb Stevie Nicks dels Fleetwood Mac. Un disc que es manté ferm, amb melodies relaxades però capaç de girar i agafar embrancida.

Amants del pop americà, del folk, gaudiran d’un treball notable, que manté el to al llarg de les once pistes. Un disc que no té por d’explorar les parts més fosques de la vida, però que ho fa amb una obertura plena de la llum. “Sound of the Morning” agafa la mà de l’oient i guiant-lo pel bo i el dolent, com l’equivalent musical d’un braç al voltant de l’espatlla.

“Vull que la gent senti coses amb la meva música, però no vull causar massa trauma al meu oient”, assenyala amb una brillantor descarada. “L’assessorament és car, així que has de triar les teves batalles…”

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

The-Big-Moon-Wide-Eyes Previous post The Big Moon ens avancen Wide Eyes (2022)
The-Bug-Club-Its-Art Next post The Bug Club ens presenta el senzill It’s Art (2022)