@thebigmoon Gènere: #indierock #alternativerock #cançodeldia

The Big Moon és una banda de Londres que es va formar l’any 2014 però vam descobrir per aquí, l’any 2019 amb el seu segon llarga durada.  Juliette Jackson (vocals, guitar), Soph Nathan (guitar), Celia Archer (bass) i Fern Ford (drums) ens van enxampar en aquell moment i ara ho tornen a fer.

Preveuen tercer llarga durada el proper 14 d’octubre i ens avancen el senzill Wide Eyes. Sembla que no passi el temps, segur que han passat moltes coses, però musicalment ens recorden els The Big Moon de fa tres anys. Així que esperem que l’àlbum “Here Is Everything” mantingui el segell. Melodies que atrapen, caixes valentes, baix contundent i cert aire èpic.

la cançó s’acompanya d’un un emotiu videoclip dirigit per Louis Bhose.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Built To Spill - Spiderweb Previous post Built To Spill donen més pistes amb Spiderweb (2022)
Katy-J-Pearson-Sound-of-the-Morning Next post Katy J Pearson ens enamora amb l’àlbum Sound Of The Morning (2022)