17 August, 2022
 

@the_umlauts Gènere: #postpunk #industrial #cançodeldia

The Umlauts - Another Fact

El proper 14 d’octubre, The Umlauts tenen previst posar en circulació el seu nou EP titulat “Another Fact”’, via a PRAH Recordings.

Per tastar la dimensió d’aquest mini disc, ens avancen el senzill, que titula el disc. Una oda a l’eufòria i l’estranyesa de les discoteques. “Vam estar pensant durant el tancament de tots els espais buits de les discoteques, aquelles grans sales buides i silencioses devien tenir una mena d’esgarrifosa sensació embruixada”.

Ens trobem amb una pista deliciosament fosca i ambigua. Amb polsos sintètics orfes, discurs en alemany i la bateria mecànica persistent, dibuixen un paisatge magnètic que atrapa des del primer segon. Una pista que s’apropa i creix progressivament, mentre de forma paral·lela la sensació de claustrofòbia s’incrementa, per intuir un  final catàrquic.

Més de set minuts de poesia post punk adobada amb industrial.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.