Gènere: #popalternatiu #cançodeldia

THUS LOVE - In Tandem

THUS LOVE és una banda de Brattleboro, Vermont que té previst llarga durada el 7 d’octubre. Es titularà “Memorial” on hi treballen Echo Mars (ella), Lu Racine (ell) i Nathaniel van Osdol (ells) vivint  sota el mateix sostre, creant totalment el producte des de zero.

Un disc del que podem gaudir de dos avançaments i que ens recordaran a moltes bandes dels vuitanta. Un debut de llarg que tracta del dolor i la pèrdua, com a condició prèvia necessària per a la curació real. Assenyalen el seu propi procés de transició com a prova.

Malgrat les moltes dificultats i contratemps, la història de THUS LOVE i “Memorial” és una història de triomf. De buscar sentit a la lluita. D’abraçar la comunitat i l’amor. De trobar l’alegria en el renaixement.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Oneida-Success Previous post Oneida torna al rock amb Success, nou àlbum (2022)
Magic Arm - Dance Mania Next post Magic Arm ens captiva amb l’àlbum Dance Mania (2022)