Gènere: #dream #shoegaze #cançodeldia

Baecorp - Pak N Gap

Baecorp és una dupla de Nova Zelanda, amants del shoegaze i el dream pop. Tāmaki Makaurau i Nirvana Haldar es descriuen com “dos amics que van decidir fer música junts per caprici. Nirvana és una joia absoluta d’un humà que canta, escriu i fa art. Sam és un hack musical ocasional que li agrada escriure cançons i odia cantar”.

Acaben de posar en circulació disc homònim amb vuit peces. Es tracta d’un artefacte experimental de somni, on destaquen Pak N Gap, que comença a d’alt de tot i allà es queda per desaparèixer sobtadament. 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Beth Orton - Friday Night Previous post Beth Orton planeja nou àlbum (2022)
Jamie xx - GMT - Oliver Sim - Remix Next post GMT de Oliver Sim es readaptada per Jamie xx (2022)