@beth_orton @partisanrecords Gènere: #rockalternatiu

Beth Orton - Friday Night

Després de sis anys de silenci, la nostra estimada Beth Orton llançarà un nou àlbum, “Weather Alive” . Circularà ben aviat i mentre tant ens avança el senzill Friday Night.  La tercera mostra de les vuit cançons que formaran part del llarga durada.

Una cançó dedicada en aquell dia, en aquell moment on la setmana més feixuga s’esvaeix i es fa més suportable. Adonar-se del que és real i del que està fora de l’abast, que pot ser increïblement dolorós.

Profundes paraules que penetren mentre escoltes. Una cançó plena d’un sentiment que sembla trencar-se. Emociona’t

A través de l’escriptura d’aquestes cançons i la creació d’aquesta música, vaig trobar el camí de tornada al món que m’envoltava, una manera d’arribar a la natura i a les persones que estimo i que m’interessen. Aquest registre és una exploració sensorial que va permetre una connexió amb una consciència que estava buscant. A través de la ressonància del so i d’un piano vell maltret que vaig comprar a Camden Market mentre vivia en una ciutat on no tenia intenció de quedar-me, vaig trobar acceptació i una manera de curar-me“.

Emociona’t

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Gilla Band - Backwash Previous post Gilla Band ens avancen el senzill Backwash (2022)
Baecorp - Pak N Gap Next post Baecorp ens ofega amb Pak N Gap (2022)