@GillaBand Gènere: #punk #alternativepop #cançodeldia

Gilla Band - Backwash

Coneguts abans com a Girl Band, els Gilla Band han compartit senzill amb videoclip de Backwash, avançament del proper àlbum titulat. “Most Normal”. Circularà a partir del 7 d’octubre de 2022 a través de Rough Trade Records.

Els de Dublin ens presenten una cançó que és pura energia i tracta sobre l’atracció i l’amor indirecte, sobre tenir ganes d’algú i no saber què dir exactament. Un espectre calidoscòpic de soroll posat al servei de cançons pop trencades per punk gamberrot i hip-hop modern.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Rubblebucket - Earth Worship Previous post Rubblebucket ens hipnotitza amb Earth Worship (2022)
Beth Orton - Friday Night Next post Beth Orton planeja nou àlbum (2022)