@oliver__sim Gènere: #electronic #remix #cançodeldia

Jamie xx - GMT - Oliver Sim - Remix

Oliver Sim, membre dels The xx té previst en breus debut de llarg. Per aquí vam anticipar alguna de les peces que formaran part del seu llarga durada. Altra mostra va ser el senzill GMT, una cançó que ha estat readaptada pel seu antic company de viatge, Jamie xx.

Neix una nova versió que s’estira fins gairebé deu minuts de durada. Una peça d’electrònica orgànica, que agafa ritme per aturar-se gairebé del tot. Traçat diluit que es trenca amb sintetitzadors de neó que apunten a les pistes de ball sinuós.

“Hideous Bastard”, el debut de Oliver Sim en solitari està previst pel proper 9 de setembre i rebrà l’impuls de Young Records.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Baecorp - Pak N Gap Previous post Baecorp ens ofega amb Pak N Gap (2022)
Broken Bells - Saturdays Next post Broken Bells presenta Saturdays, nou senzill (2022)