@Rubblebucket Gènere: #popalternatiu #cançodeldia

Rubblebucket - Earth Worship

Rubblebucket és una dupla formada l’any 2009 per Kalmia Traver i Alex Toth que enceten el camí musical en època universitària. Pop, el funk, el dance i la psicodèlia són algunes de les tecles que els hi atreuen. Són molt prolífics tot i que no havíem tingut el gust d’escoltar-los fins ara.

Tenen previst nou llarga durada. Es titularà “Earth Worship” i circularà el 21 d’octubre. Ens avancen mostres, com la d’avui que també rep el mateix títol de l’àlbum. Una pista sinuosa, curiosa ambientació i una melodia encisadora.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

The Umlauts - Another Fact Previous post Top setembre 2022
Gilla Band - Backwash Next post Gilla Band ens avancen el senzill Backwash (2022)