Portada / Des de Rússia amb amor … i amb Gnoomes (2023)

@gnoomesofficial Gènere: #krautrock #shoegaze #electronica #cançódeldia

Des de Rússia amb amor. Sí, avui recuperem als Gnoomes, una banda de Perm, Rússia, que vam descobrir l’any 2019 amb el meravellós àlbum “Mu!”. Han passat molts coses des de llavors, i ells en particular, encara més.

Planegen el quart llarga durada d’estudi, “Axe Ox” via Rocket Recordings. Després de greus convulsions al seu país d’origen arriben avui pe mostrar la seva visió calidoscòpica i colorada.

Disposarà d’11 pistes i si jutgem la mostra d’avui, cristal·lina i tecnològica de Loops, ens podem imaginar que segueixen el camí transversal, kraut, repetitiu, obsessiu i discordant. Com ens agrada el motorik i les bandes com Gnoomes, que no té por de creuar fronteres a la recerca de la catarsi.

Llegim que l’ àlbum narra la conflictiva relació que la banda manté amb el seu país d’origen. Aquest és potser el seu disc més explícitament rus fins ara, i el primer en què han cantat en la seva llengua materna. Un decisió com a mitjà per donar suport a una escena inspiradora i en evolució ràpida a Rússia.

“És una metàfora del que està passant al nostre país. Sembla com si viatgem en un tren rovellat i destrossat per l’espai i el temps. Les èpoques canvien, però els problemes segueixen igual i no sabem com és possible, però el tren segueix en moviment”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.