Portada / GARY nova dupla electrònica estrena disc (2023)

Gènere: #electronic #cançódeldia

GARY és una dupla de producció musical electrònica d’Osford. Està formada per Andrews/Jarvis, que uneixen les seves forces i experiència en aquest nou projecte.

Des del 25 de març del 2023 que tenen àlbum titulat “Gary, I Love You”. Inclou 27, sí, heu llegit bé, 27 cançons. Bé, no del tot. Hi ha àudios, xats, experiments i molta expressió política i social del moment.

De totes elles, us presentem Rate My Takeaway, encara que us podeu submergir amb la resta.

Aquí teniu el videoclip “Valora el meu menjar per emportar” escenifica el cap de setmana perdut de Gary en anar a la ciutat després d’acabar la seva feina de venedor de catifes i de voler enderrocar els seus Wetherspoons locals a Basingstoke. En no poder entrar al seu club preferit, “Dance til ya dizzy”, Gary es veu reduït a buscar el millor kebab que pot comprar amb diners per al tren de casa i tractar d’evitar estar malalt. Gary és un bon home, però per als no iniciats, Gary també és una metàfora de l’home perdut en una boira de promeses fallides de la Gran Bretanya de Boris, mentre la classe treballadora abandona l’esquerra pel preu d’una pinta i unes patates fregides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.