Laurent Garnier ens mostra el camí del nou àlbum (2023)

Gènere: #electronica #dj #cançodeldia

Per avui tenim novetats d’un dels nostres DJ d’electrònica de ball preferits. Laurent Garnier ha estat sense vestir-se de llarg des de l’any 2015. Recentment ha anunciat que pel proper maig del 2023 posarà en circulació nou llarga durada, “33 Tours Et Puis S’en Vont”.

Segons comenta ell mateix “Aquest nou àlbum és la culminació de dos anys vivint en una era de dubtes i incertesa. Però més que una auditoria, és un retorn a les meves arrels, un homenatge a la pista de ball i a la música techno, en totes les formes. Encara que m’agrada etiquetar la meva música com a #UncontemporaryTechno, crec que aquest és probablement l’àlbum més ballable i més contemporani que he fet perquè mira cap al front i també mira per sobre de l’espatlla a tota la meva carrera, cosa que sempre he volgut evitar fins ara”.

Disposem del primer track, Tales From The Real World (feat​.​Alan Watts) (vocal version). Efectivament és com diu i ens costa horrors mantenir-nos quiets mentre l’escoltem. Deixem l’original, de moment.

Golden: