Portada / Amen Dunes prepara nou àlbum amb Purple Land (2024)

@amendunes Gènere: #alternativepop #electronica #cançódeldia

Amen Dunes, el projecte musical liderat per Damon McMahon, està preparat per llançar el seu setè àlbum titulat “Death Jokes”. En aquesta nova obra, McMahon es desvia dels seus estils musicals habituals, perquè es submergeix en una exploració més ampla i eclèctica. En un esforç per allunyar-se de la seva història musical anterior, McMahon decideix abraçar nous horitzons, incloent-hi la immersió en els fonaments del piano i de la música electrònica, una experiència que abraça amb la mateixa passió que va viure les raves i clubs de la seva joventut.

Amb col·laboracions de notables com King Krule, McMahon explora temàtiques més profundes i crítiques en aquest àlbum. “Death Jokes” oferirà una visió directa i provocadora de la cultura americana, destacant la violència, la coerció i la conformitat com a temes recurrents. Influït tant per la pandèmia com per les seves pròpies experiències personals, McMahon busca transmetre un missatge d’esperança a través d’aquesta obra, perquè es presenta com una amalgama de sons diversos i samples.

A través de “Death Jokes”, McMahon ens convida a reflexionar sobre la nostra societat i a qüestionar les nostres pròpies conviccions. Pel que fa als sons i influències, aquest àlbum representa un punt d’inflexió en la trajectòria d’Amen Dunes, oferint una visió més àmplia i profunda de les seves inquietuds i inspiracions musicals.

Purple Land, la primera cançó d’avançament trobarem la primera peça que farà caure la resta. Emocionats perquè detectem el caire que agafa aquest àlbum, que arribarà el 10 de maig del 2024.

1 thought on “Amen Dunes prepara nou àlbum amb Purple Land (2024)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.