Portada / DIIV alimenten el proper àlbum, Frog In Bloing Water (2024)

@DIIV  Gènere: #shoegaze #rockalternatiu #cançódeldia

“Frog In Boiling Water”, produït per Chris Coady, serà el nou àlbum dels DIIV i circularà a partir del 24 de maig del 2024. Com passa sovint, tenim avançaments que hem anat publicant per aquí.

Un disc que serà el resultat d’un procés de quatre anys que va posar a prova la banda abans de completar l’àlbum. Amb l’objectiu de fer evolucionar el seu estil musical i tractar la banda com una democràcia per primera vegada, DIIV va embarcar-se en un viatge ambicios que va deixar les seves relacions entre ells tensades. Les dinàmiques familiars, d’amistat i financeres es van enredar, acompanyades de sospites, ressentiments i preguntes ansioses. Malgrat tot, van trobar el seu camí, i el resultat són 10 cançons que exploren noves profunditats musicals i líriques.

“Frog in Boiling Water”, tant el títol com els temes de l’àlbum, fan referència a la metàfora de “La granota que bull” de Daniel Quinn a “The Story of B.”, que parla del col·lapse de la societat sota el capitalisme. L’àlbum captura aquesta sensació de col·lapse gradual, mostrant diversos aspectes de la nostra condició moderna.

Avui deixem el quart senzill que es titula com el disc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.