Portada / Top maig 2024

Gènere: #alternativa #tops #cançonsdelmes

Swim-Deep-First-Song

Dia 1 dia de tops. Top maig 2024.

Una selecció on les dues que més m’han agradat han estat les últimes en arribar: Drop Nineteens i Swim Deep. Em quedo amb aquesta última, perquè recupera el madchester des del sentiment, perquè m’emociona com feia temps no em passava, perquè estic segur que al meu estimat Manolito, li hagués agradat tant com a mi. Perquè em porta aprop seu. Com el trobo a faltar.

Espero que us agradin.

Tracklist

01. Swim Deep – First Song
02. Drop Nineteens- Nest
03. The Church – Sleeping for Miles
04. Bleachers – Jesus Is Dead
05. Kim Gordon – I’m A Man
06. Boeckner – Lose
07. Eels – Goldy
08. Indian Pacific – Mallee Country
09. DAIISTAR – Clear
10. Amen Dunes – Boys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.