28 June, 2022
 

@AloaInput Género: #psychedelia #alternativepop #songoftheday

Aloa Input - Desert Something

Aloa Input és una tripleta de Munich formada per Cico Beck, Angela Aux y Marcus Grassl. Fa uns dies han anunciat que treballen en un nou àlbum. Estarà a la venda al maig del 2021 i es titularà «Devil’s Diamond Memory Collection».

Mentre tant ens avancen la pista Desert Something, un passeig pacient i flipat farcit de sorolls narcòtics. Un cant dedicat a la perdició i la necessitat de reinvenció de la humanitat. 

Una flauta tàntrica i descompensada s’acompanya de vocals desangelades, per construir un artefacte atemporal que podria fer de banda sonora d’una road movie surrealista. Música popular, del poble perdut enmig del no res. On els somnis es barregen amb la realitat.

Comptant els dies per l’arribada de l’àlbum.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.