@PINK_TURNS_BLUE Gènere: #newwave #darkwave #songoftheday

Pink Turns Blue - Not Even Trying

PINK TURNS BLUE, banda de Berlin que va arrencar l’any 1985 i va encapçalar el rock gòtic a Alemanya, torna amb nou senzill, Not Even Trying. Una pista d’avançament que és el preludi del seu nou àlbum “Tainted”, previst pel 24 de setembre.

Han passat 35 anys i sembla que el temps els hagi congelat. Una banda que va deixar una profunda empremta, com d’altres coetanis: The Chameleons, Clan of Xymox, The Cure … per posar alguns majúsculs exemples.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

pseudonym - Before The Monsters Came Previous post Torna pseudonym amb l’àlbum Before The Monsters Came (2021)
Django Django - Under Fire Next post Els Django Django tenen nou senzill, Under Fire (2021)