20 setembre, 2021

Escafandrista Musical

by Golden: l'alternativa de la música alternativa … des de Barcelona

Portada / Després de 35 anys, els PINK TURNS BLUE tornen amb Not Even Trying (2021)

Després de 35 anys, els PINK TURNS BLUE tornen amb Not Even Trying (2021)

 

@PINK_TURNS_BLUE Gènere: #newwave #darkwave #songoftheday

Pink Turns Blue - Not Even Trying

PINK TURNS BLUE, banda de Berlin que va arrencar l’any 1985 i va encapçalar el rock gòtic a Alemanya, torna amb nou senzill, Not Even Trying. Una pista d’avançament que és el preludi del seu nou àlbum “Tainted”, previst pel 24 de setembre.

Han passat 35 anys i sembla que el temps els hagi congelat. Una banda que va deixar una profunda empremta, com d’altres coetanis: The Chameleons, Clan of Xymox, The Cure … per posar alguns majúsculs exemples.