3 July, 2022
 

@widowspeaking Gènere: #indiepop #dreampop #songoftheday

Widowspeak - The Jacket

Widowspeak és una dupla de NYC que arrosseguen mes de deu anys i sis àlbums, entre ells, “The Jacket”, el disc que passem avui a comentar.

Molly Hamilton i el guitarrista Robert Earl Thomas generen des del seu retorn a Brooklyn i des de les experiències formatives dels primers anys de la banda. Algunes cançons parlen del procés de seguir endavant , del penediment, el sentit del temps i d’on estem establerts.

”The Jacket” troba acomodament on la parella desplega totes les seves virtuts. Balades suaus, capes de guitarres, flautes bucòliques i molta emoció. Neden entre les aigües de l’indie i el dream pop, encara que tenen moments de guitarres ben decidides que transiten fins el shoegaze.

Per a nostàlgics, amants de les melodies sedoses, que gaudeixen de la música sense presses.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.