Portada / The Roundabout: un paseo campestre de Ryley Walker (2016)

The Roundabout: un paseo campestre de Ryley Walker (2016)

Género: folk, rock.

Ryley Walker - The Roundabout - Golden Sings That Have Been Sung

Ryley Walker es un songwritter con sede en Chicago con tendencias folk contemporáneo. Nos propone una solución sonora que trae a la mente paisajes campestres de elevada sensibilidad. Golden Sings That Have Been Sung será su sexto largo que planea para el 19 de agosto vía Dead Oceans. Para que la espera sea más llevable, nos adelanta The Roundabout.

Una canción que gusta especialmente por sus leves dosis de psicodelia y folk de cámara. En creciente, pero muy progresiva dilatación, hace que aquellos que miran al folk de lejos, quieran acercarse.


Ryley Walker és un songwritter amb seu a Chicago amb tendències folk contemporani. Ens proposa una solució sonora que porta a la ment paisatges campestres d’elevada sensibilitat. Golden Sings That Have Been Sung serà el seu sisè llarg que planeja pel 19 d’agost, via Dead Oceans. Perquè l’espera sigui més portable, ens avança The Roundabout.

Una cançó que agrada especialment per les seves lleus dosis de psicodèlia i folk de cambra. En creixent, però molt progressiva dilatació, fa que aquells que miren al folk de lluny, vulguin apropar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.