20 octubre, 2021

Escafandrista Musical

by Golden: l'alternativa de la música alternativa.

Portada / Genuine Hesitation és el anàrquic senzill de Matthew E. White (2021)

Genuine Hesitation és el anàrquic senzill de Matthew E. White (2021)

 

@matthewewhite Gènere: #alternativerock #songoftheday

Matthew E. White - Genuine Hesitation - K Bay

Matthew E. White es un music que després d’un parèntesi dedicat a col·laborar, torna amb treballs propis. Ens avança el senzill Genuine Hesitation  que vindrà inclòs en el que serà el seu tercer llarga durada, que es titularà “K Bay”, previst al setembre.

Genuine Hesitation  és cançó que se surt dels canons de producció que estem acostumats. Música alternativa, pop, rock, amb percussions, cordes i sintetitzadors i vocals anàrquics durant més de set minuts.

Alerta: Bart