Portada / Kim Gordon i el feroç àlbum The Collective (2024)

@KimletGordon @matadorrecords Gènere: #rockalternatiu #experimental #cançódeldia

La llegenda musical i artista multidisciplinària Kim Gordon torna amb el seu segon àlbum en solitari, “The Collective”. Sota l’impuls de Matador Records, circula des del 8 de març del 2024.

Enregistrat a la seva Los Angeles natal, “The Collective” segueix el debut complet de Gordon el 2019, “No Home Record”. També segueix present la seva col·laboració amb el productor Justin Raisen, amb producció addicional d’Anthony Paul Lopez.

Pel que fa a la conceptualització de l’àlbum, avança en la seva construcció de món conjunta, amb la utilització de dub i trap danyades i destrossades de Raisen que combinen amb les mantrans de Gordon. Pel que fa a Kim, explora la seva addicció al telèfon. Això ho combina amb beats trap i guitarres industrials, creant una atmosfera pesada i inquietant. A través d’unes lletres que oscil·len entre el mundà i l’enfocament surrealista, Gordon ofereix un caos sonor que reflecteix la seva curiositat mordassa sobre la cultura mainstream durant més de 40 anys.

En resum, l’artista ofereix una exploració multifacètica de la seva música, fusionant estils que van des de l’experimentació, l’avantguarda fins al hip-hop. Tot plegat sense perdre de vista l’ombra influent que va suposar la seva llarga trajectòria des de Sonic Youth fins ara. Ho aconsegueix fer a través d’una narrativa fragmentada i una estètica sonora en constant evolució, Gordon captura l’experiència disgregada de la vida online i ofereix una visió introspectiva i contundent de la societat actual. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.