12 August, 2022
 

@bytes93 @Andybebop Gènere: #electronic #songoftheday

GLOK feat. Sinead O'Brien - Maintaining the Machine

Ens alerta Península sobre novetats electròniques de vells coneguts. El nostre estimat Andy Bell (Ride) del que coneixíem el seu projecte com a GLOK, torna a la càrrega. Després de deixar-nos caure algunes pistes, ens anuncia àlbum debut previst per octubre del 2021.

Es titularà “Pattern Recognition” i ens avança Maintaining The Machine.  Un senzill que compta amb la col·laboració el poeta punk irlandès Sinead O’Brien i la baixista de Primal Scream, Simone Marie Butler. Ens trobem amb una cançó dolça i serena, on Andy teixeix vibrant àcid doblat, vaporós, psicodèlia levitacional, crepuscular balear, amb toc d’ambient.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.