17 August, 2022
 

@tocotronic Gènere: #alternativerock #songoftheday

Tocotronic - Jugend ohne Gott gegen Faschismus

Tocotronic, la banda Hamburg té previst posar en circulació el seu 13è llarga durada el proper 28 de gener de l’any vinent a través de Vertigo. Punt i seguit al predecessor “Die Infendlichkeit” del 2018.

Ens avancen el senzill Jugend ohne Gott gegen Faschismus (Joventut sense Déu contra el feixisme). Així doncs, una cançó plena de declaracions polítiques. Declaracions clares contra el feixisme i recorda als seus oients, la importància de les declaracions contra la dreta.

Ens trobem amb una cançó on la banda deixa de banda el pop per donar pas un garage rock amb guitarres esglaiades i riffs seductors.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.