3 July, 2022
 

@shilparayisgod Gènere: #alternativerock #punk #songoftheday

Shilpa Ray - Lawsuits and Suicide

El proper 29 d’abril és la data escollida pel llançament de l’àlbum “Portrait Of A Lady” de la compositora i música Shilpa Ray.

Ens avança el senzill Lawsuits and Suicide una pista que comença a d’alt i es manté enlairada ben amunt. Amb teclats persistents i decidits que acompanyen unes vocals irreverents.

El disc va ser escrit arran del moviment #metoo i dels anys de degradació de l’administració de Trump, on expressa les seves pròpies experiències amb abusos. És el quart avançament. I podem apreciar ira i una paleta estilística de sintetitzadors i ritmes electrònics i aspres guitarres de rock.

Un sentiment està que present al disc, però comparteix espai amb acceptació, humor i força. «Cap supervivent té una manera determinada d’afrontar el que havien de sobreviure. No hi ha experiència ni interpretació homogeneïtzada», diu Ray. “Portrait Of A Lady” no és tant un registre polític sinó personal, dedicat a «mostrar el bo, el dolent i el lleig, així com el poder que es pot tenir en última instància sent un supervivent».

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.