@HVOB_official Gènere: #electronic #postpunk #songoftheday

HVOB - The Lack Of You

The Lack Of You és el penúltim senzill que completarà TOO, el proper àlbum dels HVOB.

Anna Müller i Paul Wanner, coneguts musicalment com HVOB, estan generant expectació per al seu proper disc de llarga durada. “TOO” sortirà el 8 d’abril, i durant aquests darrers mesos, el duet ens comparteix una cançó. Avui li arriba el torn a The Lack Of You.

Anna ens xiuxiueja a l’oïda, els sintetitzadors són orgànics, la malenconia és denominador comú, els petits detalls edifiquen altra notable cançó. Atenent la qualitat de les cançons que formaran “TOO” podem afirmar rotundament que els HVOB es consoliden com una de les millors bandes del gènere.

Una acumulació de somnis electrònics que conclourà amb l’últim senzill que es titularà Kid Alive.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Kae Tempest - Salt Coast Previous post Top abril 2022
Arcade Fire - The Lightning Next post Arcade Fire ens avancen The Lightning I i II (2022)