Portada / Slowdive cimenten el seu proper àlbum (2023)

@slowdiveband @DeadOceans Gènere: #dreampop #shoegaze #cançódeldia

Slowdive ha llançat la nova cançó Skin in the Game. És el segon senzill del seu proper àlbum “Everything Is Alive,” després de l’avançament, “Kisses.”

“Everything Is Alive” serà el primer àlbum d’estudi dels icònics representants del shoegaze des del seu àlbum homònim de 2017, el primer en 22 anys. S’espera que arribi el 1 de setembre a través de Dead Oceans.

Inicialment, Halstead va dir que el cinquè àlbum seria més electrònic i minimalista, però van acabar incorporant les característiques guitarres embolcallades de reverb, mantenant el concepte original. Si detectem quelcom diferent ha estat en el so de la primera mostra, Kisses.

Ens avancen que el treball final serà una combinació de llenguatge intern familiar amb l’emoció dels nous començaments. Un treballa que podem entreveure serà transportador, cercador i radiant, on la banda clàssica manté la seva veu inconfusible mirant cap al futur. Després de sis anys des del seu àlbum homònim, Slowdive segueix explorant els límits del seu característic i immersiu so. El disc va començar amb l’èmfasi d’Halstead com a escriptor i productor, i encara que inicialment es pensava en un àlbum electrònic minimalista, la influència de les seves emblemàtiques guitarres amb reverb es va mantenir.

L’àlbum és dedicat als éssers estimats perduts pels membres del grup el 2020, i reflecteix la seva complexitat emocional, equilibrant la tristesa i la gratitud. Amb sons psicodèlics i elements electrònics dels anys 80, “everything is alive” es projectarà cap al futur.

Skin in the Game recupera la bruma i densitat que els caracteritza.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.